Сребърни сувенири

 

Ръчно изработени сребърни лъжички: над 10 модела

Ръчно изработени сребърни ракли и кутийки за бижута: над 15 модела

Ръчно изработени сребърни ножове: над 5 модела

Ръчно изработени сребърни мускали: над 5 модела